De Lachende Cavalier

Geschiedenis voor een breed publiek

Werkwijze

WERKWIJZE

De Lachende Cavalier biedt u verschillende mogelijkheden als u gebruik wilt maken van geschiedenis in geschreven media, film of tv.

WEB & PRINT
Voor het schrijven van historische artikelen bespreken we het onderwerp, de termijn voor het inlezen/ eigen onderzoek of de te houden interviews en de deadline. Dit kan variëren van minimaal 1 dag tot enkele weken. Voor het schrijven van artikelen wordt een woordprijs gehanteerd en daarnaast
kunt u voor uw webteksten een voordelig abonnement nemen op (zoekmachine gevoelige) content.

De Lachende Cavalier is ook (tijdelijk) inzetbaar als webredacteur, eventueel op locatie. Onze specialisatie is het werken met en schrijven voor websites van culturele en wetenschappelijke instellingen. In overleg spreken we een uurtarief of een vaste prijs voor het hele project af.

FILM &TV
Bij het controleren van filmscenario's of uitgebreide research voor het Art Department, wordt op basis van een persoonlijk gesprek een offerte/ schriftelijke afspraken gemaakt en een deadline opgesteld.
De Lachende Cavalier kan ook voor een langere periode als (full time) researcher binnen de crew van het Art Department aan de slag gaan.

Om naast de research alle historische onduidelijkheden op te lossen waar u in de pre-productie tegenaan loopt, is het aan te raden om niet op het laatste moment onze hulp in te schakelen. Ook is het aan te raden om inzicht in het scenario te geven bij onderzoek voor het Art Department. Het Art Derpartment ontvangt vervolgens snel, beknopt en digitaal de gewenste historische informatie inclusief veel beeldmateriaal.
De Lachende Cavalier werkt in overleg met een dagprijs of een prijs voor het hele project.

Disclamer
De Lachende Cavalier levert gedegen historisch onderzoek en advies voor uw project en al het werk is gebaseerd op betrouwbaar bronnenmateriaal.
Indien gewenst, ontvangt u niet alleen het eindresultaat van het onderzoek in de vorm van een rapport, stylingsboard of artikel maar ook de tijdens de research verzamelde gegevens en bron-locaties. De rechten van publicaties blijven bij De Lachende Cavalier. Zie voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Contact en meer informatie
Heeft u vragen, u wilt meer informatie of u bent geïnteresseerd in de diensten van De Lachende Cavalier, dan kunt u contact op nemen via de mail of telefoon. De gegevens vindt u
op de pagina CONTACT